Osaamisen varmistat säännöllisellä koulutuksella

Ensiapukurssilla opit perustaidot ensiaputilanteessa toimimiseen. Säännöllisellä harjoittelulla ja kertauksella ylläpidät taitoja. Koulutuksessamme sovelletaan aina viimeisimpiä virallisia ensiapuohjeita.

EFAC-järjestelmä ja EFAM-ohjeet

Ensiavun peruskurssi ensiapu 1 ja 8 tunnin hätäensiapukurssi toteutetaan noudattaen European First Aid Certificate (EFAC) -järjestelmän mukaisia kriteereitä. Näiltä kursseilta myönnettäviin todistuksiin on painettu Euroopan Punaisen Ristin yhtenäistä ensiapukoulutuksen sisältöä ja opetusta ilmaiseva EFAC-leima. Kursseilla annettava ensiapuohjeet perustuvat European First Aid Manual and Guidelines (EFAM) -ohjeisiin ja Punaisen Ristin ensiapuoppaan ohjeisiin.

Kurssisisältö sovitetaan tilaajan tarpeisiin

Ensiapukoulutus räätälöidään yhteistyössä tilaajan kanssa niin, että kurssilaiset saavat koulutuksesta mahdollisimman suuren hyödyn. Koulutus toteutetaan yleensä tilaajan toimitiloissa, jolloin koko kurssin tuntimäärä on käytettävissä mahdollisimman tehokkaasti opiskeluun.

Monipuolinen kurssivalikoima

Koulutustarjontaamme kuuluvat esimerkiksi seuraavat kurssit:

*Ensiavun peruskurssi, ensiapu 1 (16 tuntia)

*Ensivun jatkokurssi, ensiapu 2 (16 tuntia)

*Hätäensiapukurssi 8 tuntia (sopii myös kertauskurssiksi)

*Hätäensiapukurssi (4,5,6 tai 7 tuntia)

Lisäksi järjestämme tilaajakohtaisesti räätälöityjä erikoiskoulutuksia.

 

Kilpailukykyiset hinnat ja kokeneet kouluttajat

Koulutushintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä. Kouluttajat ovat terveydenhuoltoalan ammattilaisia, jotka ovat suorittaneet SPR:n ETK (ensiavun- ja terveystiedon kouluttaja) -koulutuksen. Koulutuksesta on mahdollista hakea Kela-korvausta.

Järjestämme koulutuksia ainoastaan Päijät-Hämeen alueella (rajoitetusti myös pääkaupunkiseudulla).

Pääsivulle