TUOTTEIDEN TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT:

Tuotteiden tilaus ja toimitusehdot ovat nähtävissä verkkokaupassa (kohta “Toimitusehdot”).

ENSIAPUKOULUTUKSEN TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT:

Tilaukset:

Yrityksellämme ei ole puhelinpalvelua, palvelemme ainoastaan verkossa ja sähköpostitse. Tilauksen voit tehdä verkkokaupassa tai sähköpostitse (vain yritykset). Voit lähettää myös yhteydenottopyynnön sähköpostilla myynti (at) ensiapupalvelu.com, niin otamme yhteyttä.

Toimitusaika:

Toivomme, että tilaat ensiapukoulutuksen mahdollisimman hyvissä ajoin. Sopiva aika on 1-2 kuukautta ennen suunniteltua kurssia. Näin pystymme järjestämään kurssin juuri haluamanasi aikana. Mikäli kurssi pitäisi järjestää nopeasti, kannattaa toki kysyä, mikä on kulloinenkin tilanne. Kurssin järjestäminen saattaa onnistua jopa muutaman tunnin varoitusajalla.

Koulutuksen toimitusehdot:

  • Ensiapupalvelu.com Lahti toimii kouluttajan työnantajana ja vastaa kaikista työnantajavelvotteista. Tilaajan ja kouluttajan välille ei synny työsuhdetta.
  • Ensiapupalvelu.com Lahden vastuu mahdollisesta koulutuksen peruuntumisesta: Ensiapupalvelu.com Lahdesta johtuvasta syystä rajoittuu koulutuksen. Ensiapupalvelu.com Lahti ei korvaa tilaajalle koulutuksen peruuntumisesta aiheutuvia kustannuksia.
  • Mikäli koulutus peruuntuu tilaajasta johtuvasta syystä alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloittamista, Ensiapupalvelu.com Lahti on oikeutettu perimään tilaajalta korvauksena 25% sovitusta koulutushinnasta, kuitenkin vähintään 100,- EUR (korvaukseen lisätään alv 24%).
  • Tilaaja vastaa koulutustilan järjestämisestä ja kaikista siitä aiheutuvista kustannuksista
  • Sovittu koulutushinta on kokonaishinta, joka sisältää matkat Lahden alueella. Lahden ulkopuolella tapahtuvan koulutuksen matkaveloituksista sovitaan tapauskohtaisesti.

Maksuehdot:

maksuehto on 14 pv netto koulutuksen päättymisestä.

  • viivästyskorko on 11%

Tästä pääset kauppaan!

Pääsivulle